Novosti & događaji Aks Fleet Solution

 

 

mart 2020 - Preselili smo se

Poštovani klijenti i saradnici,

AKS Fleet Solution doo Beograd nalazi se na novoj adresi:

Bulevar Mihajla Pupina 165d, 11070 Novi Beograd. Lokacija između LukOil i Sber banke.

Vidimo se. Dobrodošli!

 

 

 

novembar 2019 - Za sve naše klijente obezbedili smo novu My AFS CAR aplikaciju

Pomoću aplikacije MY AFS CAR dobijate sve informacije i obaveštenja o svom vozilu lako i brzo, bez gubljenja. U okviru aplikacije saznajte kada je termin za sledeći redovni servis vašeg vozila. MY AFS CAR će vas obavestiti da se redovna usluga približava.

Ako propustite ili zaboravite, aplikacija će vas podsetiti o predstojećem redovnom servisu.

- Jednostavno rezervisite i zakažite termin koji vam najviše odgovara za redovne ili hitne službe, zamenu guma i druge intervencije na vašem vozilu iz AKS FLEET-a.

- Proverite sve informacije o osiguranju i registraciji vašeg vozila i planirajte ili zakažite obnovu registracije ili osiguranja u nekoliko klikova.

Ne morate više brinuti i pamtiti kada dospevaju vaše usluge. Sve je predstavljeno vizuelno i u obliku obaveštenja koje ćete dobiti kada trebate da isplanirate sledeću aktivnost. Mi se brinemo o vašem vozilu tako da Vi ne morate.

 

 

 

decembar 2018 - Najbolji sa najboljima - AKS Fleet Solution postao član British Motors grupacije

Kompanija AKS Fleet Solution, kao jedan od lidera na tržištu usluga upravljanja voznim parkom, od decembra je postao deo British Motors grupacije.

AKS Fleet Solution se bavi unapređenjem konkurentnih rešenja i usluga sa ciljem da se klijentima što više olakša proces nabavke, održavanja i menadžmenta voznog parka. Konkretno, to je usluga „full fleet“ menadžmenta i obuhvata dugoročni zakup novih putničkih i lakih komercijalnih vozila uz pružanje kompletne usluge upravljanja voznim parkom/flotom vozila u skladu sa zahtevom i potrebama klijenata. Trenutno, kompanija upravlja flotom od preko 1000 vozila a njenu uslugu obuhvata menadžment flote vozila koji uključuje ugovore o održavanju, servisu i osiguranju vozila. AKS Fleet je partner nemačke kompanije Alphabet International za tržište Srbije. Alphabet International je divizija BMW kompanije i lider u segmentu rešenja za mobilnost u poslovnom sektoru za Evropu, Aziju i Australiju.

Povodom pripajanja British Motors-u, direktor AKS Fleet Solution, Petar Gavranović izjavio je: „ Veoma smo zadovoljni potpisivanjem ugovora i spajanjem najboljih sa najboljima. British Motors je kompanija za primer i prirodno je što ćemo ubuduće nastupati zajedno na tržištu naše zemlje. Uz saradnju sa Alphabet International, a sada zajedničkim snagama sa British Motors grupacijom, nastavljamo sa još kvalitetnijom uslugom i potpunom podrškom i sigurnosti za naše sadašnje i buduće klijente.“

Kako bi još više unapredili ponudu u finansijskom smislu i omogućili bolje uslove za nabavku poslovnom sektoru, u British Motors grupaciji sa velikim entuzijazmom ulaze i u ovaj segment poslovanja.

Generalni direktor British Motors-a, Ostoja Mijailović je izjavio: „ Automobilski biznis se danas suočava sa nizom izazova, kao što su zahtevi poslovnih klijenata za većom fleksibilnošću i uslugom koja podrazumeva upravljanje flotama vozila. AKS Fleet Solution pruža vrhunsku uslugu svojim klijentima i za 6 godina poslovanja u ovom segmentu, pokazao je veoma dobre rezultate. Veoma lako smo doneli ovu poslovnu odluku i radujemo se saradnji.“

 

 

 

jul 2018 - Srpski AKS Fleet Solution i Alphabet, ogranak BMW kompanije, novi partneri

Alphabet, divizija BMW kompanije i jedan od lidera u segmentu Business Mobility Solutions za Evropu, Aziju i Australiju, potpisala je partnerski ugovor sa srpskom kompanijom AKS Fleet Solutions sa ciljem unapređenja poslovanja na tržištu Balkana.

Ridiger Ebel, izvršni direktor za akviziciju novih tržišta u Alphabet International, rekao je: „Vrlo smo zadovoljni potpisivanjem partnerskog ugovora sa AKS Fleet Solution i jačanjem prisustva na tržištu Srbije. Vrlo smo uzbuđeni da istražimo koliko možemo da pomognemo našim klijentima saradnjom sa AKS Fleet Soloution.“

Petar Gavranović, izvršni direktor AKS Fleet Solution izrazio je entuzijazam o novom partnerstvu: "Veoma se radujemo radu sa našim novim partnerom Alphabet International. Cilj ovog partnerstva je pružanje potpune podrške i sigurnosti našim klijentima u Srbiji." Kompanija AKS Fleet Solution je osnovana 2013. godine a do 2018. bila je deo AKS grupe koja se pozicionirala na tržištu Srbije kao jedan od lidera na polju brze kurirske službe i kompletne usluge upravljanja voznim parkom. 2018. godine AKS Fleet Solution istupa iz AKS grupe i svoj fokus nastavlja da usmerava na razvoj Fleet Solution menadžmenta dok AKS Express Kurir nastavlja da funkcioniše nezavisno.

Od osamostaljenja, AKS Fleet Solution nastavlja sa unapređenjem konkurentnih rešenja i usluga sa ciljem da se klijentima što više olakša proces nabavke, održavanja i menadžmenta voznog parka. Trenutno, kompanija AKS Fleet Solution upravlja flotom od preko 1900 vozila a njen asortiman obuhvata menadžment flote vozila, kao i ugovore o održavanju i servisu vozila. Alphabet je osnovan 1997. kao divizija kompanije BMW i sa takvom pozicijom poseduje značajno iskustvo i poznavanje tržišta lizinga i održavanja internacionalnih flota automobila. Osim usluga pametnog menadžmenta auto-flota, protfolio Alphabet grupe uključuje i konsalting i finansiranje projekata od internacionalnog značaja.

Više informacija mozete pročitati ovde.

 

 

 

septembar 2017 - Nova lokacija

Poštovani klijenti i saradnici,

Ovim putem Vas obaveštavamo da je privredno društvo AKS Fleet Solution doo Ogranak Beograd promenilo adresu/lokaciju u Beogradu. Kancelarije našeg novog poslovnog prostora se nalaze na adresi: Partizanske avijacije 10b, 11070 Novi Beograd: naselje Bežanijska kosa. Preciznu mapu lokacije možete preuzeti na našoj web stranici: www.aksfleet.com/kontakt. Iz tehničkih razloga naglašavamo da su svi ostali podaci o registraciji pravnog lica i kontakt brojevi telefona ostali nepromenjeni, a da navedena promena podrazumeva samo promenu adrese/lokacije/sedište ogranka i adrese za slanje/prijem pošte. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

 

mart 2017 - Pneumatici

Privodimo kraju aktivnosti za redovne sezonske zamene pneumatika

Javite nam se da preciziramo sve potrebne detalje

2017

 

novembar 2016 - Pneumatici

Privodimo kraju aktivnosti redovne sezonske zamene pneumatika

Javite nam se preciziramo sve potrebne detalje

 

jun 2016 - DEKRA

Privredno društvo AKS Fleet Solution doo je potpisom ugovora o poslovno tehničkoj saradnji postalo tehnički partner renomirane kompanije DEKRA Automotiv

maj 2016 - ALCS

Privredno društvo AKS Fleet Solution doo je pridružena članica Asocijacije Leasing kompanija Srbije-ALCS

 

februar 2016 - Novo u ponudi!

U prilici smo da vam ponudimo uslugu ugradnje GPS sistema za praćenje vozila. GPS sistem kontroliše troškove, amortizaciju i eksploataciju vozila umesto korisnika. Navedeno na zahtev klijenta može biti sastavni deo ponude paketa usluga za zakup vozila.