O nama

 

Privredno društvo AKS Fleet Solution d.o.o. osnovano je 11.07.2013 godine.

Osnovna delatnost društva je usluga full fleet managementa i obuhvata dugoročni zakup novih putničkih i lakih komercijalnih vozila uz pružanja kompletne usluge upravljanja voznim parkom/flotom vozila u skladu sa zahtevom i potrebama naših klijenata.

Uz zagarantovan kvalitet vozila, profesionalno i ljubazno osoblje, usluge regitracije vozila, obaveznog i kasko osiguranja, usluge redovnog i vanrednog servisiranja vozila u garantnom roku koji je jednak period zakupa isključivo kod ovlašćenih servisera konkretnih brendova, odlične Yokohama i druge pneumatike, možete da se opustite i uživate u sigurnoj i udobnoj vožnji izabranog vozila. Brigu o vozilima prepustite nama.

Ugovor o dugoročnom zakupu konkretnog vozila pruža višegodišnje rešenje koje će rasteretiti svakodnevno poslovanje korisnika naših usluga.

Pod posebnim pogodnostima, u našoj ponudi
izdvajamo vozila proizvođača ŠKODA, FIAT i VOLKSWAGEN.

Za sve detaljne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Privredno društvo je pridruženi član Asocijacije Lizing kompanija u Srbiji. Takođe smo tehnički partner kompanije DEKRA koja nam pruža nezavisne usluge procene štete, procene stanja i procene tržišne vrednosti vozila i svih drugih predmeta zakupa sa ili bez nezavisnog mišljenja licenciranih Sudskih veštaka.