PONUDA ZA
KLIJENTE

Mi biznis posmatramo kao partnerstvo nabavke vozila prema vašem zahtevu.
KONTAKTIRAJTE NAS

Mi biznis posmatramo kao partnerstvo, zato se u našoj ponudi vozila nalazi veliki broj najrazličitijih tipova i modela dostupnih klijentima, kao specifična rešenja za specifične izazove.

Usluge registracije

SAZNAJTE VIŠE

Servis Vozila

SAZNAJTE VIŠE

Zamena pneumatika

SAZNAJTE VIŠE

Štetni događaji

SAZNAJTE VIŠE
U cenu dugoročnog zakupa uključena je i puna podrška upravljanju flotom, te se u paketu nalaze i usluge registracije, osiguranje od autoodgovornosti, kasko osiguranje, redovni i po potrebi i u skladu sa zahtevima klijenata i vanredni servisi, nabavka, skladištenje, zamena pneumatika, prijava i postupak likvidacije štetnih događaja, ostalo po potrebi i na zahtev klijenta. 

Detaljnije o dugoročnom 
zakupu vozila

Pojam “dugoročni zakup” predstavlja ugovorni odnos između zakupca/korisnika vozila i zakupodavca/pravnog vlasnika i/ili korisnika lizinga u period trajanja od 36 i/ili 48 meseci u kome Zakupodavac daje Zakupcu na upotrebu vozilo, a Zakupac se obavezuje da će za to plaćati određenu mesečnu nadoknadu/zakupninu u skladu sa unapred definisanim planom otplate.
Ugovorom o zakupu se unapred ne predviđa otkup vozila na kraju isteka ugovora. Osnov ugovornog odnosa je korišćenje predmeta zakupa, a ne vlasništvo nad predmetnom zakupa. Zakup daje mogućnost zakupcu da po isteku ugovora vozilo vrati zakupodavcu i/ili obnovi ugovor za novo izabrano vozilo.
Pojam “zakupnina”:  Unapred definisani iznos mesečne naknade koji zakupac plaća zakupodavcu na ime naknade za korišćenje vozila u period trajanja ugovora o zakupu.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Cene modela variraju od nivoa željene opreme, a za konkretne detalje i ponude, možete poslati zahtev ili nas kontaktirati putem kontakt forme ili direktno telefonom.

Audi
Q7
Cena:
199
neto+pdv
KONTAKTIRAJTE NAS
Audi
A6
Cena:
199
neto+pdv
KONTAKTIRAJTE NAS
Audi
A3 Sportback
Cena:
199
neto+pdv
KONTAKTIRAJTE NAS
POGLEDAJTE KATALOG
Nazad na vrh
KONTAKT
Bul.Mihaila Pupina 165d,11070N.Beograd
+381 11 77 00 548
office@aksfleet.com
DOKUMENTACIJA
Prihvatlivo i nepriihvatljivo stanje vozila
Uputstvo Aplikacija MyAFS CaR
Uputstvo štetni događaji
Sva prava zadržana /  
© 2021 AKS FLEET SOLUTION / 
Politika Privatnosti
crosschevron-downchevron-down-circle