PROCENA
VOZILA

U potrazi ste za polovnim automobilom proverenog kvaliteta?
KONTAKTIRAJTE NAS
AKS Fleet Solution vrši procenu stanja i vrednosti vozila u saradnji sa DEKRA Automotive d.o.o. Beograd. Usluga procene vozila namenjena je isključivo našim klijentima u programu dugoročnog zakupa. DEKRA sa sedištem u Štutgartu u Nemačkoj danas je evropski tržišni lider na području tehničkih pregleda vozila,  procene stanja i procene vrednosti vozila, procene šteta na vozilima i veštačenja. 

O PROCENI VOZILA

DEKRA Automotive d.o.o. je preduzeće registrovano u Beogradu u 100% vlasništvu osnivača DEKRA S.E. Štutgart, a kadrovski i tehnički je osposobljeno za pružanje usluge u „Automotive” delatnosti u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima Republike Srbije, strogo se držeći pravila struke i DEKRA korporativnih pravila.
Procena tržišne vrednosti vozila se radi u formi izveštaja o tržišnoj vrednosti vozila na osnovu izvršenog pregleda od strane DEKRA stručnog lica kao i svih unapred definisanih pravila struke i DEKRA korporativnih pravila i kriterijuma procene.
Procena tržišne vrednosti vozila se radi sa i/ili bez nezavisnog mišljenja Sudskog veštaka mašinske struke specijalizovanog za procene tržišne vrednosti motornih vozila. Za sve detaljne informacije o kompaniji, proizvodima, cenama usluga procene i tehničkoj saradnji privrednog društva AKS Fleet Solution doo i kompanije DEKRA Automotiv doo budite slobodni da nas kontaktirate. 

Potrebna vam je pomoć u proceni vozila?

Popunite formu ili nas kontaktirajte putem brojeva telefona iz podnožja sajta
Ime i prezime*
Pristanak na obradu podataka
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Nazad na vrh
KONTAKT
Bul.Mihaila Pupina 165d,11070N.Beograd
+381 11 77 00 548
office@aksfleet.com
DOKUMENTACIJA
Prihvatlivo i nepriihvatljivo stanje vozila
Uputstvo Aplikacija MyAFS CaR
Uputstvo štetni događaji
Sva prava zadržana /  
© 2021 AKS FLEET SOLUTION / 
Politika Privatnosti
crosschevron-downchevron-down-circle