Najbolji sa najboljima - AKS Fleet Solution postao član British Motors grupacije

Kompanija AKS Fleet Solution, kao jedan od lidera na tržištu usluga upravljanja voznim parkom, od decembra je postao deo British Motors grupacije.

AKS Fleet Solution se bavi unapređenjem konkurentnih rešenja i usluga sa ciljem da se klijentima što više olakša proces nabavke, održavanja i menadžmenta voznog parka. Konkretno, to je usluga „full fleet“ menadžmenta i obuhvata dugoročni zakup novih putničkih i lakih komercijalnih vozila uz pružanje kompletne usluge upravljanja voznim parkom/flotom vozila u skladu sa zahtevom i potrebama klijenata. Trenutno, kompanija upravlja flotom od preko 1000 vozila a njenu uslugu obuhvata menadžment flote vozila koji uključuje ugovore o održavanju, servisu i osiguranju vozila. AKS Fleet je partner nemačke kompanije Alphabet International za tržište Srbije. Alphabet International je divizija BMW kompanije i lider u segmentu rešenja za mobilnost u poslovnom sektoru za Evropu, Aziju i Australiju.

Povodom pripajanja British Motors-u, direktor AKS Fleet Solution, Petar Gavranović izjavio je: „ Veoma smo zadovoljni potpisivanjem ugovora i spajanjem najboljih sa najboljima. British Motors je kompanija za primer i prirodno je što ćemo ubuduće nastupati zajedno na tržištu naše zemlje. Uz saradnju sa Alphabet International, a sada zajedničkim snagama sa British Motors grupacijom, nastavljamo sa još kvalitetnijom uslugom i potpunom podrškom i sigurnosti za naše sadašnje i buduće klijente.“

Kako bi još više unapredili ponudu u finansijskom smislu i omogućili bolje uslove za nabavku poslovnom sektoru, u British Motors grupaciji sa velikim entuzijazmom ulaze i u ovaj segment poslovanja.

Generalni direktor British Motors-a, Ostoja Mijailović je izjavio: „ Automobilski biznis se danas suočava sa nizom izazova, kao što su zahtevi poslovnih klijenata za većom fleksibilnošću i uslugom koja podrazumeva upravljanje flotama vozila. AKS Fleet Solution pruža vrhunsku uslugu svojim klijentima i za 6 godina poslovanja u ovom segmentu, pokazao je veoma dobre rezultate. Veoma lako smo doneli ovu poslovnu odluku i radujemo se saradnji.“

Registrujte se na listu za obaveštenja

Ne propustite informacije o novim ponudama, modelima  i vestima vezanim za poslovanje AKS Fleet Solution. 

POGLEDAJTE OSTALE VESTI I DOGAĐAJE

26. avgusta 2021.
Srpski AKS Fleet Solution i Alphabet, ogranak BMW kompanije, novi partneri
SAZNAJTE VIŠE
26. avgusta 2021.
Najbolji sa najboljima - AKS Fleet Solution postao član British Motors grupacije
SAZNAJTE VIŠE
26. avgusta 2021.
Za sve naše klijente obezbedili smo novu My AFS CAR aplikaciju
SAZNAJTE VIŠE
Nazad na vrh
KONTAKT
Bul.Mihaila Pupina 165d,11070N.Beograd
+381 11 77 00 548
office@aksfleet.com
DOKUMENTACIJA
Prihvatlivo i nepriihvatljivo stanje vozila
Uputstvo Aplikacija MyAFS CaR
Uputstvo štetni događaji
Sva prava zadržana /  
© 2021 AKS FLEET SOLUTION / 
Politika Privatnosti
crosschevron-downchevron-down-circle