Srpski AKS Fleet Solution i Alphabet, ogranak BMW kompanije, novi partneri

Alphabet, divizija BMW kompanije i jedan od lidera u segmentu Business Mobility Solutions za Evropu, Aziju i Australiju, potpisala je partnerski ugovor sa srpskom kompanijom AKS Fleet Solutions sa ciljem unapređenja poslovanja na tržištu Balkana.

Ridiger Ebel, izvršni direktor za akviziciju novih tržišta u Alphabet International, rekao je: „Vrlo smo zadovoljni potpisivanjem partnerskog ugovora sa AKS Fleet Solution i jačanjem prisustva na tržištu Srbije. Vrlo smo uzbuđeni da istražimo koliko možemo da pomognemo našim klijentima saradnjom sa AKS Fleet Soloution.“

Petar Gavranović, izvršni direktor AKS Fleet Solution izrazio je entuzijazam o novom partnerstvu: "Veoma se radujemo radu sa našim novim partnerom Alphabet International. Cilj ovog partnerstva je pružanje potpune podrške i sigurnosti našim klijentima u Srbiji." Kompanija AKS Fleet Solution je osnovana 2013. godine a do 2018. bila je deo AKS grupe koja se pozicionirala na tržištu Srbije kao jedan od lidera na polju brze kurirske službe i kompletne usluge upravljanja voznim parkom. 2018. godine AKS Fleet Solution istupa iz AKS grupe i svoj fokus nastavlja da usmerava na razvoj Fleet Solution menadžmenta dok AKS Express Kurir nastavlja da funkcioniše nezavisno.

Od osamostaljenja, AKS Fleet Solution nastavlja sa unapređenjem konkurentnih rešenja i usluga sa ciljem da se klijentima što više olakša proces nabavke, održavanja i menadžmenta voznog parka. Trenutno, kompanija AKS Fleet Solution upravlja flotom od preko 1900 vozila a njen asortiman obuhvata menadžment flote vozila, kao i ugovore o održavanju i servisu vozila. Alphabet je osnovan 1997. kao divizija kompanije BMW i sa takvom pozicijom poseduje značajno iskustvo i poznavanje tržišta lizinga i održavanja internacionalnih flota automobila. Osim usluga pametnog menadžmenta auto-flota, protfolio Alphabet grupe uključuje i konsalting i finansiranje projekata od internacionalnog značaja.

Više informacija mozete pročitati ovde.

Registrujte se na listu za obaveštenja

Ne propustite informacije o novim ponudama, modelima  i vestima vezanim za poslovanje AKS Fleet Solution. 

POGLEDAJTE OSTALE VESTI I DOGAĐAJE

26. avgusta 2021.
Srpski AKS Fleet Solution i Alphabet, ogranak BMW kompanije, novi partneri
SAZNAJTE VIŠE
26. avgusta 2021.
Najbolji sa najboljima - AKS Fleet Solution postao član British Motors grupacije
SAZNAJTE VIŠE
26. avgusta 2021.
Za sve naše klijente obezbedili smo novu My AFS CAR aplikaciju
SAZNAJTE VIŠE
Nazad na vrh
KONTAKT
Bul.Mihaila Pupina 165d,11070N.Beograd
+381 11 77 00 548
office@aksfleet.com
DOKUMENTACIJA
Prihvatlivo i nepriihvatljivo stanje vozila
Uputstvo Aplikacija MyAFS CaR
Uputstvo štetni događaji
Sva prava zadržana /  
© 2021 AKS FLEET SOLUTION / 
Politika Privatnosti
crosschevron-downchevron-down-circle